Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Steun duurzaamheid in Noord-Brabant

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Aalburg
Zoek soortgelijke berichten


Steun duurzaamheid in Noord-Brabant

Maart 2003 organiseert IVN Consulentschap Brabant in samenwerking met het Instituut voor Publiek en Politiek in drie regio's werkconferenties. U bent van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen en ook daar mee te denken en praten over behoud en verbetering van de kwaliteit van uw leefomgeving.

Meedenken en meepraten
doel van de bijeenkomsten is de uitkomsten van de enquete te bespreken en vervolgens tot concrete initiatieven op het gebied van wonen, werken, mobiliteit, natuur- en landschapsbeheer en milieu te komen. Ook raadsleden en maatschappelijke organisaties nemen actief deel aan de conferenties. Ze worden uitgenodigd om uw initiatieven te ondersteunen en gezamenlijk met u verder uit te werken. U kunt zich via de enquete opgeven voor de conferentie bij u in de buurt. De conferentie duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur (onder voorbehoud). De locaties worden later bekend gemaakt.

Geef uw mening via de enquete
Commissaris Houben: "De zorg voor mens, natuur en economie in ons Bourgondisch Brabant vraagt om een duidelijke betrokkenheid van alle Brabanders. Daarom is ook uw mening van belang. Wat vindt u belangrijk als het gaat om uw eigen leefomgeving? Waar valt volgens u het een en ander te verbeteren? En wie kan dat volgens u het beste doen? Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing, de aanpak van zwerfvuil en voorzieningen voor de jeugd. maar ook aan promotie van agrarische streekproducten, kinderspeelplaatsen en een veilige fietsroute naar school en werk. Via de enquete kunt u uw mening geven.

Om de enquete in te vullen ga naar www.lerenvoorduurzaamheid.info

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie