Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Provincie Overijssel koopt eerste bedrijf reconstructie platteland

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

In de reconstructiepilot Notter is het eerste veehouderijbedrijf aangekocht. Met de pilot 'reconstructie Notter' laat de provincie Overijssel op beperkte schaal zien wat in de praktijk het resultaat van het reconstructieproces voor het platteland is. Voor dit proces is grondmobiliteit van groot belang.

De geslaagde aankoop en uiteindelijke verplaatsing van een veehouderijbedrijf in Notter (gelegen tussen Nijverdal, Wierden en Rijssen) is daarom een belangrijke eerste stap in de richting van een totale reconstructie van het Overijsselse landelijke gebied.

Mobiliteit

Om de gewenste grondmobiliteit waar te kunnen maken, is de aankoop van voldoende landbouwgrond in Notter noodzakelijk. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie