Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 05-02-2003

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Drenthe, plaats: assen 5-02-2003
persberichten dinsdagmiddag
Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

Kinderopvang dupe inbraak

ZUIDWOLDE - Dinsdagnacht zijn bij een inbraak in een school aan de Heidelaan in Zuidwolde onder meer een fototoestel en een mobiele telefoon gestolen. Het gebouw wordt gebruikt voor kinderopvang. Om in de school te komen is een raam vernield. Buurtonderzoek heeft tot nu toe geen bruikbare informatie opgeleverd

Braakschade wijkcentrum

HOOGEVEEN - Tot nu toe onbekenden hebben dinsdagnacht bij een inbraak in een wijkcentrum aan de De Ploeger in Hoogeveen een onbekend bedrag aan geld gestolen. Om in het centrum te komen is een raam ingeslagen. Binnen zijn een paar deuren vernield. Volgens de beheerder is de braakschade aanzienlijk groter dan de eventuele buit.

Autokrakers actief

EMMEN - Autokrakers hebben dinsdagnacht toegeslagen in Emmen. Aan de Slenerbrink, de Meerstraat, de Noordbargerstraat en de Varenkamp moesten maar liefst zes autobezitters met lede ogen constateren dat er was hun auto was vernield en dat de radio cd speler of de radardetector weg was. In een enkel geval is het niet gelukt de autoradio te stelen. De schade aan de autos is groot.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie