Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Nieuw onderzoek luchtkwaliteit Carnisselande/Portland Albrandswaard

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Gemeente Albrandswaard
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Nieuw onderzoek luchtkwaliteit Carnisselande/Portland

BARENDRECHT De colleges van burgemeester en wethouders van Barendrecht en Albrandswaard laten naar alle waarschijnlijkheid een nieuw onderzoek doen naar de luchtkwaliteit in de vinex-locatie Carnisselande / Portland. Dat heeft de Barendrechtse wethouder Kees Silvis gisteravond in de raadsvergadering aangekondigd. De colleges hebben sterke aanwijzingen dat bepaalde locatiespecifieke elementen niet zijn verwerkt in de kaart die nu door de provincie wordt gehanteerd. Daarmee wordt gedoeld op de geluidswal ten noorden van de nieuw-bouwlocatie en op de nog aan te leggen beplanting. Enkele door Barendrecht en Albrandswaard geraadpleegde specialisten achten het zeer waarschijnlijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie