Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 05-02-2003

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-02-2003 Mediaberichten 5 februari (17.00 uur)

VENLO Politie zoekt getuigen van zware mishandeling VENLO De politie zoekt dringend getuigen die dinsdagavond op de hoek Straelseweg / Nijmeegseweg gezien hebben dat een fietsster zwaar is mishandeld. De vrouw is met ernstig oogletsel en brandwonden opgenomen in het ziekenhuis. De politie tast volledig in het duister over de aanleiding van de mishandeling en is met een onderzoek gestart. De dader heeft omstreeks 21.45 uur een bijtende stof over de 28-jarige vrouw uit Venlo gegooid. Daardoor raakte het slachtoffer zwaar gewond. Vervolgens is de dader rustig weggelopen in de richting van de Frans Halsstraat. De vrouw is daarna schreeuwend en zwaar gewond de Nijmeegseweg overgestoken. Vervolgens is er op de hoek Straelseweg / Jan Vermeerstraat met behulp van een buurtbewoner hulp gewaarschuwd. De verdachte is een man van Zuid-Europese afkomst. Hij droeg een donkerkleurige regenjas en had een stoppelbaardje. Getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Venlo-Oost via 0900-8844 (lokaal tarief).
TEGELEN Poging gewapende overval op friture TEGELEN Twee gewapende overvallers hebben dinsdagavond geprobeerd om een friture aan de Haanderstraat te overvallen. Dat is niet gelukt omdat een van de personeelsleden de overvallers met een frietschep in het gezicht sloeg. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. De gemaskerde mannen kwamen even voor 23.00 uur de friture binnen. Op dat moment waren twee medewerkers bezig om de zaak schoon te maken. Een van de overvallers had een pistool en richtte dit op een van de medewerkers. Die aarzelde geen moment en sloeg de gewapende overvaller met een frietschep in zijn gezicht. Hierop vluchtte de daders via De Drink in de richting van de Nachtegaalstraat. Het personeelslid achtervolgde hen en verloor ze op de kruising De Drink met Nachtegaalstraat uit het oog. Ze zijn vermoedelijk linksaf de Nachtegaalstraat ingerend. Het signalement van de overvallers luidt: jonge mannen, normaal postuur, donkere kleding. De man met het wapen is ongeveer 1.90 m, hij droeg een grijze muts. De andere man is ongeveer 1.85 m, hij droeg een rode muts. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Tegelen via 0900-8844 (lokaal tarief).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie