Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ondernemersprijs voor klant van Jungle Rating

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Jungle Rating
Zoek soortgelijke berichten

Bel: 020 - 330 96 64


Ondernemersprijs voor klant van Jungle Rating

De Ondernemersprijs 2002 van het stadsdeel Amsterdam-Noord is uitgereikt aan PrettyMum, een online-winkel in Amsterdam-Noord met alles voor vrouwen die borstvoeding geven. Het thema van de prijs was dit jaar 'klantvriendelijkheid'.

Belangrijkste criteria voor de jury om de klantvriendelijkheid te meten waren: betrouwbaarheid, levertijd, nazorg en service, persoonlijke benadering, de bedrijfsfilosofie en de gebruikte communicatiemiddelen. PrettyMum ontvangt de prijs, volgens de jury, vanwege de bedrijfsfilosofie, met het maken van winst als prettige bijkomstigheid, en de onmiskenbaar klantgerichte aanpak. De Ondernemersprijs bestond dit jaar uit een geldbedrag van 5000 euro en een plastiek van André Volte

Vroeger

Nu

pointer Zoom in pointer Zoom in

Uit het juryrapport

"Met volle overtuiging koos de (volledig mannelijke) jury voor de onderneming die in het gat dook dat gek genoeg nog niet door anderen was ontdekt. Niet alleen aan huis, maar vooral ook via de digitale snelweg worden dagelijks tientallen klanten geholpen.

Een winkel met alles voor een prettige borstvoedingsperiode: boeken, kolven, voedings-kussens, lingerie, voedings-beha's en allerlei andere hulpmiddelen.

Vooral de bedrijfsfilosofie, met het maken van winst als prettige bijkomstigheid, en de onmiskenbare klantgerichte aanpak, spreken de jury aan.

Het is daarom met veel genoegen dat de jury de Ondernemersprijs 2002 van het stadsdeel Amsterdam-Noord toekent aan Pamela Nijman en haar PrettyMum."

Bijdrage van Jungle Rating

Jungle Rating is gevraagd om in het najaar van 2002 samen met PrettyMum te onderzoeken hoe de effectiviteit van de website Prettymum.nl verhoogd kon worden. Hiervoor heeft Jungle Rating in de vorm van een workshop praktische informatie verschaft over de status van de PrettyMum website als ook aangegeven hoe de website op de korte termijn verbeterd kon worden zodat:

* Meer online bezoekers een transactie plegen.
* Het gemiddeld besteed bedrag wordt verhoogd.
Een belangrijk uitgangspunt was dat Jungle Rating gedurende het traject eenvoudig realiseerbare oplossingen zou aandragen die direct resultaat opleverden.


---

Copyright 2000-2002 Jungle Rating / The Rating Company B.V. (info@junglerating.nl) Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie