Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Overname Leadbitter in Engeland door Heijmans afgerond

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

's-HERTOGENBOSCH - Heijmans N.V. (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) heeft de overname van Leadbitter in Engeland afgerond. De overname wordt in contanten voldaan en zal 0,08 bijdragen aan de winst per aandeel Heijmans N.V. over 2003.

Leadbitter is vanuit drie vestigingen (Oxford, Bristol en Bracknell) met ruim 300 medewerkers actief in het zuiden van Engeland. Het bedrijf is met name actief in publieke sectoren als sociale woningbouw, scholen, gezondheidszorg en leisure. Van de omzet is circa 90% afkomstig uit de publieke sector. Leadbitter heeft een uitstekend track record bij opdrachtgevers en sterke banden met woningbouwcorporaties. Van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie