Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

IsoTis Lanceert Synthetische Botvervanger die Botgroei Stimuleert

Datum nieuwsfeit: 05-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
IsoTis Lanceert Nieuwe OsSatura
1st Synthetische Botvervanger die Actief Botgroei Stimuleert

Lausanne / Bilthoven, 5 februari, 2003 - Op het jaarlijkse congres van de American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS) dat vandaag van start ging in New Orleans, kondigde biochirurgie-onderneming IsoTis S.A. (SWX/Euronext Amsterdam: ISON) de commerciële introductie aan van OsSatura, de eerste osteoinductieve synthetische botvervanger die op de Europese markt wordt toegelaten. De unieke combinatie van osteoconductiviteit en osteoinductiviteit geven OsSatura een duidelijk concurrentievoordeel. De onderneming verwacht dat OsSatura een belangrijk product kan worden, niet alleen in de snel groeiende markt van synthetische botvervangers, maar dankzij de bijzondere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie