Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Steigerbouwwedstrijd tijdens Bouwbeurs

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Steigerbouwwedstrijd tijdens Bouwbeurs

ZOETERMEER, 20030114 -- Om de bouwbranche beter bekend te maken met het vak van steigerbouwer, organiseert de VSB, Vereniging van steiger-, hoogwerk- en betonbekistingsbedrijven tijdens de komende Bouwbeurs op 6 februari een steigerbouwwedstrijd met als inzet de 'VSB Steigerbouw Trofee 2003'. Travhydro Nederland, R&M Spreeuwenberg, Mobuco Steigers, Rojo Steigerbouw, Cleton Maintenance, SGB Holland, Dutch Steigers en Jaston Steigerbouw zijn de acht steigerbouwbedrijven die zich hebben aangemeld voor deelname aan deze wedstrijd.

In totaal zullen acht bedrijven op donderdag 6 februari vanaf 12.00 uur op het buitenterrein van BuitenBouwen van de Internationale Bouwbeurs in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie