Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Officiële opening Rondweg West Goes

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Goes
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Officiële opening Rondweg West Goes

Op donderdag 6 februari 2003 zal wethouder M.L. 't Hart officieel de Rondweg West open stellen voor het verkeer. Met deze opening gaat een door bewoners en bedrijven lang gekoesterde wens in vervulling ten aanzien van de verkeersveiligheid in de wijk Goes-West, en de bereikbaarheid van het Marconi-gebied.

Naast de vervulling van de verkeerstechnische wensen is tevens met de gereedkoming van dit project een milieuhygiënische wens in vervulling gegaan. Onder het wegdek van de Rondweg is namelijk een groot betonnen bergbezinkbassin aangelegd waar tijdens hevige regenval het rioolwater uit de binnenstad van Goes in terechtkomt.

De investeringen van de Rondweg West en het aangelegde bergbezinkbassin ontlopen elkaar niet zoveel (samen ruim drie miljoen euro). De nu zichtbare feiten van beide projecten verschillen wel sterk van elkaar. De weg, de twee rotondes en de kruising met de Akkerdistelstraat zijn vanaf nu opvallende elementen in het Goese wegennet. Het bergbezinkbassin is een minder opvallend infrastructureel werk. De aanwezigheid hiervan verraadt zich nog uitsluitend door de bovengronds nauwelijks opvallende toegangsluiken.

Wij nodigen u van harte uit om bij de officiële handeling voor de opening van de Rondweg West en de ingebruikname van het bergbezinkbassin aanwezig te zijn. Wij hopen u op 6 februari om 13.00 uur te mogen begroeten in de bar van Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat.

Programma opening Rondweg West en ingebruikname bergbezinkbassin Edisonstraat

13.00 uur Ontvangst genodigden in de bar van Hotel Goes 13.15 uur Vertrek per bus naar Rondweg West (via recent gereedgekomen en in aanbouw zijnde infraprojecten)
13.30 uur Officiële handeling door wethouder M.L. 't Hart 14.00 uur Terugtocht naar Hotel Goes
14.15 uur Toespraak door wethouder M.L. 't Hart 14.30 uur Toespraak namens bouwcombinatie
KWS/M.J. Oomen bv.
14.45 uur Afsluitend drankje

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie