Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wethouder Krijnen Oosterhout onthult publicatiebord Oosteind

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Oosterhout
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oosterhout

Wethouder Krijnen onthult publicatiebord Oosteind

Onder grote publieke belangstelling en met muziek van de Oosteindse carnavalsband 'Eigenwijs' onthulde wethouder Jim Krijnen eind vorige week officieel het nieuwe publicatiebord van de Vereniging Belangen Oosteind (VBO).

Met dit aankondigingbord gaat de VBO allerlei activiteiten die in Oosteind ontplooid worden onder de aandacht van een breed publiek brengen. De borden zijn op een drietal plaatsen in Oosteind, Provincialeweg, Ekelstraat en Hoogstraat geplaatst.

Tegelijk met de onthulling van het publicatiebord werd een nieuwe picknickplaats in gebruik genomen. De picknickplaats werd in eendrachtige samenwerking tussen gemeente en VBO gerealiseerd. Eerder al werden er door de VBO soortgelijke plaatsen ingericht in toeristische routes in en om Oosteind. De nieuwe picknickplaats is in de plaats gekomen van een oud bushokje. Met deze facelift is een onooglijk en tot vandalisme uitnodigend plekje omgetoverd tot een plaats waar het voor passanten goed toeven moet zijn.

Dit alles ging vooraf aan de jaarlijkse ontmoeting van het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout met de Oosteindse bevolking. In navolging van de andere kerkdorpen werd de ontmoeting thematisch ingevuld. Wethouder Krijnen ging in op de verkeersstudie BORDT en wethouder De Boer hield een inleiding over het streekplan voor de stedelijke regio Breda/Tilburg; in relatie tot de revitalisering Wijde Biesbosch. De zaal was zeer goed gevuld en na afloop lieten aanwezigen desgevraagd weten tevreden te zijn over de gehanteerde aanpak en de inhoud van het gepresenteerde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie