Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ophalen weggesleepte caravans, aanhangwagens, kampeerwagens Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten
06-02-2003

Ophalen van weggesleepte caravans, aanhangwagens, kampeerwagens

De gemeente heeft voertuigen zoals caravans, aanhangwagens en kampeerwagens opgeslagen die door of in opdracht van de gemeente zijn weggesleept. Deze zijn weggesleept omdat ze langer dan drie achtereenvolgende dagen op een openbare weg of openbare parkeerplaats waren geparkeerd. En dat is volgens de Algemene plaatselijke verordening verboden. Bovendien nemen deze voertuigen parkeerruimte in beslag en geven ze de stad een rommelige aanblik.

Voertuigen die vóór 1 februari 2003 zijn verwijderd, kunnen alsnog door de eigenaar worden opgehaald. Wil de eigenaar het voertuig weer in bezit krijgen, dan moet deze vóór 28 februari 2003 contact opnemen met de milieupolitie, tel. (073) 615 52 16. De eigenaar draait op voor de wegsleep- en de stallingkosten. Als de gemeente vóór 28 februari 2003 geen bericht of reactie van de eigenaar heeft ontvangen, gaat zij er vanuit dat er geen prijs wordt gesteld op teruggave van het voertuig en dat betrokkene vanaf dat moment afstand heeft gedaan van het eigendom. De gemeente zal dan het voertuig verwijderen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie