Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Overijssel en justitie intensiveren samenwerking

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten

De provincie Overijssel en het Openbaar Ministerie hebben een handhavingarrangement ondertekend. Hiermee wordt de handhavingsamenwerking met het Openbaar Ministerie geïntensiveerd. Ook kan de kwaliteit van het toezicht en de handhaving op het gebied van veiligheid en milieu verder verbeterd. Overijssel is de eerste provincie die een dergelijke overeenkomst met het Openbaar Ministerie afsluit.

In het handhavingarrangement staan concrete (procedurele) afspraken over de in te zetten capaciteit, het aantal handhavinginspanningen, de snelheid en wijze van afdoening. De handhaving richt zich op grote bedrijven waarvoor de provincie bevoegd gezag is en in 2003 ook vuurwerkbedrijven en -evenementen.

Blijdschap
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie