Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Kia wordt International Sponsor en Official Car van de Davis Cup

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
6-2-2003

Kia wordt International Sponsor en Official Car van de Davis Cup

International Tennis Federation (ITF) heeft bekendgemaakt dat Kia Motors Corporation International Sponsor en Official Car wordt van de Davis Cup voor alle wedstrijden die gespeeld worden in Europa tot en met 2005.

De eerste ronde wordt gespeeld in het Arnhemse Gelredôme van 7 t/m 9 februari 2003. De Nederlandse spelers Paul Haarhuis, Sjeng Schalken, Raemon Sluiter en Martin Verkerk zullen het dan opnemen tegen Zwitserland.

Kia positioneert zichzelf als een jong, sportief en vriendelijk merk. Uiteraard sluit het sponsorschap van de Davis Cup hier perfect op aan en helpt de naamsverbinding mee aan herpositionering van Kia over de hele wereld.

Kia zal gedurende de Davis Cup op diverse wijzen sterk gepresenteerd zijn. Zo zal het logo van Kia onder andere te zien zijn aan de zijkanten van het veld middels boarding. De Nederlandse importeur zorgt voor vervoer van teams en officials. In totaal worden hiervoor veertien Kias ingezet.

Het sponsorschap van de Davis Cup maakt deel uit van de strategie van Kia om de sportmarketing activiteiten verder uit te breiden. Al eerder ging de wereldberoemde tennisser Andre Agassi een tweejarig advertentiecontract aan met Kia Motors Corporation. Daarnaast is Kia Motors Corporation hoofdsponsor van het Australian Open Tennistoernooi. Het contract met dit Australische Grand Slam toernooi werd onlangs verlengd tot 2008.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie