Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Gemeente Utrecht sluit sloopbedrijf Bontrop

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Sloopbedrijf Bontrop aan de Makassarstraat in Lombok moet binnen een week de bedrijfsactiviteiten beëindigen. De gemeente sluit het sloopbedrijf omdat de onderneming ernstige overlast veroorzaakt voor omwonenden. Bovendien beschikt Bontrop niet over de vereiste milieuvergunningen en zijn bedrijfsactiviteiten op deze schaal aan de Makassarstraat niet toegestaan.

In het najaar van 2002 waren klachten van omwonenden voor de gemeente aanleiding om het bedrijf te inspecteren. Omwonenden klaagden over lawaai van apparaten waarmee metaal wordt bewerkt. Daarnaast meldden ze stankoverlast als gevolg van het verbranden van afval en stationair draaiende motoren. De aanwezigheid van de onderneming in de aangetroffen omvang was ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie