Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 06-02-2003

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht District Breda

6 februari 2003

Inbraak juwelierszaak

ETTEN-LEUR: Vannacht hebben inbrekers een inbraak gepleegd bij een juwelierzaak in Etten-Leur. De daders forceerden het hekwerk, dat ter beveiliging voor de zaak was aangebracht en vernielden vervolgens de toegangsdeur. In de zaak werd op grove wijze vitrines vernield en sieraden gestolen. De omvang van de schade is niet bekend. Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor.

De gewelddadige kraak op de Markt werd rond 02.31 uur bij de politie gemeld toen de daders met fors geweld zich de toegang tot de juwelierswinkel verschaften. Vlakbij de winkel werd een rode Audi gezien met het kenteken DN-ZD-23. Deze auto bleek onlangs in Etten-Leur vanaf de Cimbaalhof te zijn gestolen. Tijdens het politieonderzoek dat onmiddellijk na de melding volgde viel op dat bij de kruising Markt-Roosendaalseweg-Bisschopsmolenstraat, bij het voormalig voetgangerstunneltje, paaltjes waren verwijderd die er de avond ervoor nog wel hadden gestaan. De politie sluit niet, dat de dader(s) na de kraak met de auto langs deze weg zijn gevlucht en vooraf de paaltjes, die de doorgang voor autoverkeer moest belemmeren, hebben weggehaald.

Auto`s gestolen

BREDA: Vanaf de Terheijdenseweg op het parkeerterrein van het zwembad, is gisteren een Mercedes 320, kleur blauw, met het kenteken 99-HZ-XR gestolen.
Vanaf de Vervierstraat verdween een Opel Kadett, kleur wit, met het kenteken TV-98-FD.

Geldgebrek reden voor kraak

BREDA: De politie heeft gisteren op de Nassausingel in Breda een 36 jarige Bredanaar aangehouden, die kort ervoor in een BMW een autoradio CD-speler had gestolen. De politie kon aan de hand van een signalement de verdachte in de omgeving aanhouden. Volgens de verdachte had hij geen geld meer en leek de cd-speler een goede bron van inkomsten om dit tekort te dekken. De man is aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bron: R.v.Kuik

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie