Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 06-02-2003

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 6-02-2003 Persbericht district Land van Cuijk

VERKEERSCONTROLE, Cuijk

De politie hield woensdagmiddag een verkeerscontrole op de Maasboulevard in Cuijk. Twee automobilisten kregen een bon omdat zij de autogordel niet droegen. Vier automobilisten kregen een boete voor het overschrijden van de maximum snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.

RIJDER ONDER INVLOED GEEFT VALSE NAAM OP, Mill

Een 27-jarige inwoner van Sambeek is woensdagmiddag aangehouden aan de Parallelweg te Mill op verdenking van rijden onder invloed. Op het bureau mislukte meerdere malen de blaasproef. Daar het vermoeden bestond dat de man opzettelijk de blaasproef deed mislukken, werd zijn rijbewijs ingevorderd. De man zei in eerste instantie dat hij zijn rijbewijs niet bij zich had. Later gaf hij alsnog zijn rijbewijs. Hij had een valse naam opgegeven bij zijn aanhouding. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

HENNEPKWEKERIJ, Grave

De politie heeft donderdagochtend een hennepkwekerij in een woning aan de Smient in Grave ontmanteld. Zowel de 26 aangetroffen planten, als de apparatuur zijn inbeslaggenomen. De 37-jarige bewoner is als verdachte gehoord en later die dag heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL AUTO, Grave

Onbekenden namen in de nacht van woensdag op donderdag vanaf de Arnoud van Gelderweg in Grave een zwarte Volkswagen Passat CL Variant weg. De auto was voorzien van het kenteken GR-GV-39.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie