Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Nieuwe Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Heerlen

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Bron: Gemeente Heerlen
Zoek soortgelijke berichten
home

Nieuwe Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Heerlen

Sinds 1 januari 2003 heeft de gemeente Heerlen een nieuwe commissie: de commissie Ruimtelijke Kwaliteit Heerlen. Deze commissie van onafhankelijke leden en ambtelijke adviseurs gaat werken op het gebied van stedenbouw, architectuur, landschapsarchitectuur, welstandsadvisering en monumentenzorg. Zij komt in de plaats van de oude Welstandscommissie, de commissie Stedenbouw en de Monumentencommissie. De commissie vergadert elke veertien dagen op dinsdag en woensdag in het kantoor van Stadsontwikkeling Geerstraat 115 te Heerlen. De vergaderingen bestaan uit drie blokken: blok A voor Beleid en Stedenbouwkundige Zaken, blok B voor Architectuur en Monumenten, en blok ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie