Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persberichten regiopolitie Drenthe 06-02-2003

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Drenthe, plaats: Assen 6-02-2003
persberichten donderdagmiddag

B>

Nekklachten na aanrijding

DE PUNT - Bij een verkeersongeval op de A28 bij De Punt zijn donderdagmorgen drie mensen gewond geraakt en met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Een 19 jarige automobilist uit Neiland zag te laat dat het verkeer voor hem stilstond en hij botste op de laatste auto in de file, bestuurd door een 77 jarige man uit Assen. De file was het gevolg van wegwerkzaamheden bij de parkeerplaats Glimmermade.

Hoofd tegen voorruit

GIETEN - Omdat hij vermoedelijk zonder gordel achter het stuur heeft gezeten klapte een 22 jarige automobilist uit Gieten met zijn hoofd tegen de voorruit toen hij donderdagmorgen op de kruising Asserstraat / Biester in Gieten werd aangereden door een bedrijfauto,bestuurd door een 31 jarige man uit Raamsdonkveer. Beide autos raakten zwaar beschadigd. De man uit Gieten is behandeld door het amulancepersoneel.

Ramkraak met gestolen auto

BEILEN - De auto die woensdagnacht is gebruikt bij de ramkraak in de Hoofdstraat in Beilen is vermoedelijk woensdagavond in Beilen gestolen, zo blijkt uit getuigenverklaringen. Een bewoner van de Havenstraat in Beilen ontdekte donderdagmorgen dat zijn auto verdwenen was. Extra zuur, want hij zou de de auto juist donderdagmorgen inruilen. Het buurtonderzoek naar de ramkraak bij de juwelier in de Hoofdstraat in Beilen heeft tot nu toe geen nadere informatie opgeleverd.

Digitale camera weg

ZUIDLAREN - Bijeen inbraak in een woning een De Gording in Zuidlaren is woensdagnacht een digitale fotocamera gestolen. Om in de woning te komen is vermoedelijk met een ijzerdraad via de brievenbus de voordeur geopend. Voordeur op slot draaien dus.

In de kou na inbraak

ASSEN - Onbekenden hebben woensdagnacht bij een inbraak in een woonhuis annex bedrijfsruimte aan de Amerikaweg in Assen onder meer twee radiatoren, een thermostaat, een wc pot en een schroefmacine gestolen. Om in de woning te komen is met een stuk beton een ruit ingegooid.

Dure baldadigheid

COEVORDEN - Een bedrijf aan de Nieuwe Dijk in Coevorden werd donderdagmorgen geconfronteerd met een ravage en een aanzienlijke schade in het bedrijfspand. Onbekenden hebben woensdagnacht vermoedelijk met een tractor door de loodsen van het bedrijf gereden. Daarbij is op enkele plaatsen de dakisolatie kapotgereden, en is een schuifdeur uit de zijgevel gereden. Ook de bak van de voorlader werd vernield. De politie vermoedt, dat de dader(s) via een schuifdeur aan de voorzijde het pand is/zijn binnengekomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie