Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Groot aantal Vlissingers bij opening website

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Bron: Programmabureau Advies Overheid.nl
Zoek soortgelijke berichten

Groot aantal Vlissingers bij opening website

Vlissingen heeft sinds 31 januari een compleet vernieuwde website. Op een speciale bijeenkomst in Scholengemeenschap Scheldemond werd vrijdagmiddag omstreeks half vier de nieuwe site in de lucht gebracht door wethouder Poppe-de Looff. De Rotterdamse hoogleraar Victor Bekkers schetste de ruim honderd belangstellenden in een inleiding de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van overheidswebsites.

Nieuwe ontwikkelingen stellen steeds verdergaande eisen aan een gemeentelijke website. Inmiddels is ook duidelijker geworden welke rol het gemeentehuis zou kunnen vervullen binnen de digitale gemeente waarin het opereert. Naar voorbeeld van bijvoorbeeld Den Haag met het Residentienet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie