Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Commissievergadering Openbare Ruimte Rakkersveld Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 06-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Commissievergadering Openbare Ruimte in het wijkcentrum Rakkersveld

De voorzitter van de commissie Openbare Ruimte betreurt het dat veel bewoners van Palenstein niet bij de vergadering over Palenstein aanwezig konden zijn en begrijpt de teleurstelling van de bewoners hierover. Vanwege de brandveiligheid is er maar een beperkt aantal mensen toegestaan in het wijkcentrum Rakkersveld, zodat niet iedereen naar binnen kon.

De voorzitter erkent dat op een zo grote opkomst niet was gerekend. Op basis van een eerdere hoorzitting die in het wijkcentrum werd georganiseerd, is deze inschatting gemaakt.

Omdat het niet voor iedereen mogelijk was om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, heeft de commissie besloten om de plannen voor Palenstein niet te bespreken. Mensen die zich voorafgaand aan de vergadering aangemeld hadden voor het spreekrecht zijn wel in de gelegenheid geweest hun visie voor te leggen aan de commissie.

Er wordt een nieuwe bijeenkomst gepland op een grotere locatie waarbij iedereen die interesse heeft aanwezig kan zijn. Zodra de datum van de nieuwe bijeenkomst bekend is, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd. U kunt tijdens deze bijeenkomst opnieuw gebruik maken van het spreekrecht.

Laatste wijziging: 06-02-2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie