Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Straattennis in Dieren

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rheden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rheden

logokl.gif (2191 bytes) Nieuws (29-01-2003)

Straattennis in Dieren
Doe je ook mee!

Op vrijdag 7 februari a.s. van 15.00 tot 17.30 uur kun je in Dieren meedoen aan straattennis. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, kom dan naar Polysport Tennispark, Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren. Op deze manier kun je kennismaken met tennis.

Het programma begint met een warming-up op muziek, tennislessen, wedstrijdjes, een mikspel, en een behendigheids-parcours. Daarnaast kun je in een tenniskooi testen hoe hard je een bal kunt slaan. Je kunt gratis deelnemen en voor tennisrackets en tennisballen wordt gezorgd. Dus mis dit tennisspektakel niet! Iedereen is welkom.

Het straattennis is een onderdeel van de Gelderse Week van het Tennis. In deze week wordt de tennissport via diverse activiteiten onder de aandacht van ruim 2000 kinderen in 12 Gelderse gemeenten gebracht. De tennisactiviteit is een onderdeel van het sportstimulering- en breedtesportbeleid van de gemeente Rheden. Straattennis wordt georganiseerd door de gemeente Rheden, de Tennisvereniging Dieren, de Gelderse Sport Federatie en de KNLTB.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
- tennisvereniging Dieren, Bert de Boer, (0313) 42 22 50, e-mail (bert.ineke@planet.nl)

- gemeente Rheden, Roel Harbers, (026) 49 76 911, e-mail (r.harbers@rheden.nl)hr.gif (893 bytes)

vorig.gif (1259 bytes) home.gif (1486 bytes)

Copyright: Gemeente Rheden

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie