Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Lezing over samenwerkingsverband biotechnologie en biomedische techn..

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerkingsverband biotechnologie en biomedische technologie

De jonge vakgebieden biotechnologie en biomedische technologie kunnen veel aan elkaar hebben. Dat is de stelling van de partners in een nieuw Nederlands-Duits samenwerkingsverband 'EUREGIO Biotech Business Support', waarin de Universiteit Twente, de Rijksuniversiteit Groningen en de Fachhochschule Münster participeren. Op het symposium 'Biotechnology meets Biomedical Technology' wordt het euregionale project toegelicht en zijn er verschillende sprekers uit de wetenschap en de bio(med)tech industrie. Aan bod komen actuele onderwerpen, zoals DNA-chips en tissue engineering.

Biomedische technologie ondersteunt de mens met geavanceerde technologische hulpmiddelen, waar biotechnologie levend materiaal toepast voor nieuwe of verbeterde producten. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie