Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Behoefte-onderzoek vrijwilligersvervoer Westerveld

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Westerveld
Zoek soortgelijke berichten

6-2-2003
Behoefte-onderzoek vrijwilligersvervoer.

In de gemeente is een behoefte-onderzoek gehouden naar vrijwilligersvervoer. Het college had opdracht gegeven voor dit onderzoek omdat het huidige openbaar vervoer vaak als knelpunt wordt ervaren. Het onderzoek kon worden gedaan in het kader van de tijdelijke stimuleringsregeling voor vrijwilligerswerk.

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat er geen behoefte is aan de opzet van vrijwilligersvervoer. Wel is er een duidelijke behoefte aan verbetering van het regulier openbaar vervoer.

Waardevol is dat het rapport duidelijk inzicht geeft in de vraagbehoefte. Deze gegevens kunnen goed worden gebruikt om nieuwe initiatieven te beoordelen. De behoefte aan openbaar vervoer ligt vooral bij de oudere inwoners van de gemeente. Nieuwe initiatieven moeten met name op deze doelgroep worden afgestemd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bureau Bestuursondersteuning & Voorlichting, tel.nr.: (0521) 349 488/489 of 06 ? 555 44 839.

---

documenten
Eindrapport vrijwilligersvervoer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie