Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

SP wil debat over GATS-onderhandelingen

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Bron: Socialistische Partij
Zoek soortgelijke berichten
SP wil debat over GATS-onderhandelingen


07-02-2003 * De SP heeft grote bezwaren tegen de geheimzinnigheid rondom de voorbereidingen voor de GATS-onderhandelingen. Deze week behaalden activisten tegen deze onderhandelingen die gaan over een verdere liberalisering van diensten een gedeeltelijke overwinning: de Europese Commissie heeft de lidstaten voorgesteld geen verdere onderhandelingen te voeren over liberalisering van onderwijs, gezondheidszorg, en audiovisuele diensten.

De SP juicht dit toe maar is verontwaardigd dat de Europese Commissie wél onderhandelingen wil beginnen over de liberalisering van post, openbaar vervoer en de arbeidsmarkt voor diensten (bijvoorbeeld het recruteren van verpleegkundigen uit de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie