Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Uitkomsten onderzoeken Bloemenbuurt Zuid Eindhoven gepresenteerd

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: 6 februari 2003

Uitkomsten onderzoeken Bloemenbuurt Zuid aan bewoners gepresenteerd Domein trekt conclusie; renovatie geen haalbare kaart

Tijdens bewonersbijeenkomsten in de Bloemenbuurt Zuid op 5 februari hebben gemeente, woningcorporatie Domein, Politie en Bewonerscomité Wijkvernieuwing Bloemenbuurt Zuid de uitkomsten en conclusies van verschillende onderzoeken toegelicht. Woningcorporatie Domein trekt uit het onderzoek naar de technische staat van de woningen in Bloemenbuurt Zuid de conclusie dat renovatie van de woningen niet haalbaar is.

Bloemenbuurt Zuid is een van de wijken in Eindhoven waar een wijkvernieuwingsproces in ingezet. Om mogelijkheden en beperkingen in de huidige wijk te verkennen zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie