Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Studie Politie en wetenschap

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
POLITIE EN WETENSCHAP

PPS in veiligheidszorg. Studie Politie en wetenschap

Voorbij de dogmatiek. Publiek-private samenwerking in de veiligheidszorg. Nieuwe uitgave in de reeks Politiewetenschap van het Programma Politie en Wetenschap.
Ondanks vele initiatieven, ambitieuze plannen en goede (beleids)voornemens, komt Publiek-private Samenwerking (PPS) in de veiligheidszorg in de praktijk niet goed van de grond. De Wet politieregisters en de Wet justitiële documentatie dienen te worden gewijzigd om een verruiming van informatieverstrekking aan het bedrijfsleven mogelijk te maken. Vrijere informatieverstrekking zal de publiek-private samenwerking (PPS) in de veiligheidszorg een grote impuls geven. De controle op de particuliere veiligheidsindustrie zou ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie