Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Peugeot 607 Pescarolo te zien in Peugeot Experience

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
7-2-2003

Peugeot 607 Pescarolo te zien in Peugeot Experience

De fraaie conceptcar Peugeot 607 Pescarolo die in september nog te zien was op de Mondial de lAutomobile te Parijs, is met ingang van komend weekend voorlopig te bewonderen in het productinformatie- en adviescentrum Peugeot Experience aan de snelweg A2 te Breukelen.

De 607 Pescarolo is gebaseerd op Peugeots vlaggenschip. Echter de luchtinlaat in de voorbumper is aanzienlijk vergroot, de schermen werden 25 millimeter uitgeklopt en de voorzijde is 25 millimeter lager gelegd. Hierdoor ziet de limousine er ineens bijzonder gespierd uit. Het beeld van een bijzondere voiture wordt nog versterkt door de fraaie lijst op de flanken. Aan de achterzijde valt de robijnrode kleur van de heldere delen van de verlichtingselementen op. Beide eindstukken van de uitlaat zijn op een esthetische wijze met elkaar verbonden en de auto is voorzien van 19-spaakvelgen. De donkerpaarse 607 Pescarolo staat op 245/45 R19 grote Michelins.

Het interieur sluit naadloos aan bij het exterieur. Alles is met purperen en paarse tinten leer bekleed. De vormgeving van het dashboard is niet veranderd. Wel is er een nieuw, 16x9 kleurenscherm te vinden in de matchromen middenconsole. De stoelen passen bij het sportieve raffinement van de auto. Het middendeel van de bekleding is gemaakt van fijn geperforeerd leer.

Vooralsnog zijn er geen productieplannen voor de 607 Pescarolo. Wel zullen er in nabije toekomst op dieselgebied een aantal toevoegingen in het 607-gamma komen, waarbij het imago van de Pescarolo concept-car zeker van pas zal komen. De 607 Pescarolo blijft dus voorbehouden aan de imposante showroom van Peugeot Experience te Breukelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie