Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Provincie, gemeenten en marktpartijen in debat over stedelijke verni..

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie, gemeenten en marktpartijen in debat over stedelijke vernieuwing

Gemeenten, provincie Noord-Holland en marktpartijen werken in Noord-Holland samen aan stedelijke vernieuwingsprojecten. Is er voldoende draagvlak bij de burgers voor die projecten? Lost de samenwerking van gemeenten, provincie en marktpartijen echt wat op? Is de bijdrage van de provincie aan stedelijke vernieuwingsprojecten een kritische succesfactor? Moet stedelijk vernieuwing starten bij het sociale vraagstuk? Op 13 januari 2003 stelden Provinciale Staten 21,8 miljoen euro beschikbaar aan de zogenoemde productiehallen in Beverwijk, Den Helder, Hilversum en Zaanstad. Binnen een productiehalconstructie werkt de provincie samen met genoemde gemeenten en andere partijen aan concrete ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie