Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 07-02-2003

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 7-02-2003 Persbericht district De Leijgraaf

AUTOMOBILIST AL VOOR DERDE KEER BETRAPT ONDER INVLOED, Uden

Van donderdag op vrijdag is een 33-jarige automobilist uit Volkel op de Mellesingel in Uden voor de derde keer in een paar jaar betrapt voor het rijden onder invloed van alcohol. De man is aangehouden. Proces-verbaal is opgemaakt.

VROUW KRIJGT EUR 190,= BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Veghel

Van donderdag op vrijdag is een 23-jarige Udense op De Leest in Uden betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw kreeg een rijberbod van twee uur en een geldboete van EUR 190,=.

SCHOLIER AANGEHOUDEN VOOR LOKAALVREDEBREUK, Uden

De politie heeft vrijdagmiddag op een school aan de Herpenstraat in Uden een 17-jarige scholier aangehouden voor lokaalvredebreuk. De scholier uit Sint Oedenrode werd van school gestuurd en begon daarop door te draaien en met van alles te gooien. Na diverse vorderingen daartoe wilde hij het schoolgebouw niet verlaten. De gewaarschuwde politie hield hem aan en bracht hem voor nader onderzoek over naar het bureau.

BROMFIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, Volkel

Vrijdagmorgen is een 16-jarige Boekelse op de Brabantstraat in Volkel gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Ze is overgebracht naar het Bernhoveziekenhuis. Een 29-jarige Udense automobiliste wilde vanuit een uitrit de weg oprijden en zag het meisje dat met haar bromfiets op het fietspad reed over het hoofd. Bij de aanrijding die daardoor ontstond liep het slachtoffer nekletsel op. Beide voertuigen raakten beschadigd.

RIJBEWIJS VAN ALCOMOBILIST INGEVORDERD, Uden

Van donderdag op vrijdag is het rijbewijs van een 31-jarige alcomobilist uit Veghel op de Veghelsedijk in Uden ingevorderd. De man had ongeveer driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Proces-verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie