Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Raadslid Fons Lenoir gemeente Nuth overleden

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nuth
Zoek soortgelijke berichten

07-02-2003

Raadslid Lenoir van de gemeente Nuth overleden

Op vrijdag 7 februari overleed raadslid Fons Lenoir na een langdurig ziekbed. De heer Lenoir is 57 jaar geworden. De heer A.C.M.S. Lenoir was van 1974 tot en met 2003 raadslid van onze gemeente. Gedurende twaalf jaren bekleedde hij het wethoudersschap in de gemeente Nuth. Hij bepaalde voor een belangrijk deel het gezicht van de lijst Lenoir. De gemeente Nuth denkt met veel respect en waardering terug aan zijn optreden als mens en politicus binnen onze gemeenschap. We wensen zijn familie en iedereen die dicht bij hem stond veel troost in deze moeilijke dagen. Wij hopen dat zij kracht mogen putten uit de dierbare herinneringen aan onze goede vriend Fons Lenoir.

A.C.M.S. Lenoir
De heer Lenoir werd op 3 september 1974 raadslid. Hij was wethouder gedurende de volgende periodes: 1982 tot 1986; 1990 tot 1994 en 1994 tot 1998. Van de lijst Lenior was hij fractievoorzitter en van de Partij Nieuw Limburg vice-voorzitter. Hij bekleedde de volgende maatschappelijke functies: bestuurslid Waterschap Roer en Overmaas; vice-voorzitter voetbalvereniging Vaesrade; voorzitter van de Jonkheid Vaestrade; Lid Parlement Amateurvoetbal en regioafgevaardigde bij de KNVB; bestuursfunctie Groene Kruis afdeling Nuth; secretaris/penningmeester van de stichting Belangenbehartiging voormalige Mavo Op de Bies. Van deze school was hij tevens directeur totdat deze school in 1995 werd opgeheven. De heer Lenoir is in 1945 geboren in Nuth. Op 22 februari zou hij 58 jaar zijn geworden. De uitvaartmis vindt op woensdag 12 februari om 10.00 uur in Vaesrade plaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie