Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Flevoland 07-02-2003

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Flevoland, plaats: Almere 7-02-2003 Politie onderzoekt dood twee Almeerders Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06 - 537 37 697

Politie onderzoekt dood twee Almeerders
ALMERE De Almeerse politie is een onderzoek gestart naar dood van een een 27-jarige vrouw en een 24-jarige man, beiden woonachtig in Almere. De levenloze lichamen werden vrijdagochtend aangetroffen in een woning aan de Johannes Vermeerstraat. Beide slachtoffers zijn door een geweldsmisdrijf om het leven gekomen.
De twee kinderen (een meisje van 7 jaar en een meisje van amper 1 jaar) die nog in de woning aanwezig waren, hebben geen lichamelijk letsel opgelopen. Zij zijn in het politiebureau opgevangen door Stichting Slachtofferhulp.

De politie heeft direct een speciaal rechercheteam, een Taakgroep Ernstige Delicten (TED) samengesteld. In totaal achttien politiemensen doen onderzoek om te achterhalen wat er zich in de woning heeft afgespeeld. Ondertussen is al een buurtonderzoek verricht om eventuele getuigenverklaringen op te nemen. De Technische Recherche heeft de gehele dag onderzoek verricht in de woning en sporen veiliggesteld.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben of over informatie beschikken die van belang kan zijn voor het politieonderzoek, contact op te nemen met de politie, telefoonnummer: 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie