Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 07-02-2003

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 7-02-2003 2e persbericht van vrijdag 7 februari 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachten overval woning opgepakt
Vier mannen uit Eindhoven (twee van 18 jaar, één van 19 jaar en één van 20 jaar) zijn vrijdagochtend rond 6.30 uur in hun woningen in het stadsdeel Strijp aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de gewapende overval van afgelopen zaterdag op een woning aan de Pieter Stockmanslaan. De bewoners moesten onder dreiging van een vuurwapen en een mes hun geld afgeven en een kluisje openmaken. De drie daders zijn er daarna vandoor gegaan. Politie-onderzoek heeft geleid naar de mannen die vrijdagochtend zijn aangehouden. Dat gebeurde door zon 30 agenten, samen met een Rechter Commissaris en een Officier van Justitie. Het viertal wordt maandag voorgeleid.

Helmond: Inbraken
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een horecazaak aan de Lucas Gasselstraat. De achterdeur is opengebroken en uit de zaak is een kassalade met ongeveer 300,= weggenomen. In dezelfde nacht is ingebroken in een woning aan de Veluwehof. De voordeur is opengemaakt. Uit de woning zijn een dvd-speler en een laptop gestolen.

Lieshout: Verdachten schietpartij aangehouden
Na politie-onderzoek na een schietpartij op een woonwagenkamp in Lieshout op 26 augustus vorig jaar zijn de afgelopen dagen vier mannen aangehouden. Het gaat om drie mannen uit Lieshout (19, 27 en 56 jaar oud) en een man uit Beek en Donk van 29 jaar. Kort na de schietpartij werd al een man van 26 jaar uit Eindhoven aangehouden. Hij zou samen met een nog voortvluchtige andere man met een auto naar het kamp zijn gereden, en daar het vuur hebben geopend. De vier mannen die nu zijn aangehouden, zouden hebben teruggeschoten. Er vielen daarbij geen slachtoffers.

Deurne: Inbraak in school
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een school aan de Pastoriestraat. Er is een raam opengebroken. Uit de school verdwenen vier computerkasten.

Nuenen: Woninginbraak
Tussen 22 januari en 6 februari is ingebroken in een woning aan de Vogelsgaarde. Dat gebeurde in de vakantie van de bewoners. Een achterdeur werd opengebroken. De bewoners missen enkele sieraden. De waarde ligt rond de 500,=.

Geldrop: Kassalade gestolen
Vrijdag rond 1.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Langstraat. Er is een ruit vernield en uit de winkel is een kassalade met ongeveer 75,= aan kleingeld gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie