Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Debat over nut en noodzaak Europese werkgelegenheidsubsidies

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: PvdA Europees parlement
Zoek soortgelijke berichten

Maakt Europa er werk van?

1 februari 2003
Vrijdag 7 februari wordt door de PvdA-delegatie in het Europees Parlement in het Provinciehuis Flevoland in Lelystad een openbare discussie georganiseerd over het nut en de noodzaak van de Europese werkgelegenheidsubsidies.
Vanuit hun ervaringen met de Europese subsidies in relatie tot werkgelegenheid, en de effectiviteit ervan, gaan Europese, landelijke, provinciale en lokale politici, beleidsmakers en vertegenwoordigers uit verschillende organisaties met elkaar en met de zaal in debat over o.a. de vraag hoe het verder moet met het Europees Sociaal Fonds en andere werkgelegenheidsregelingen op Europees niveau.

Sprekers: Laura Bouwmeester, Gedeputeerde Flevoland, Joke van den Brink, Programmamanager Europa Provincie Flevoland, Ieke van den Burg, Lid Europees Parlement PvdA, Jet Bussemaker, Lid Tweede Kamer PvdA, Jouri Gorter, Centraal Planbureau, Michiel van Hulten, Lid Europees Parlement, Maris van Leeuwen, FNV, Jules Muis, Directeur-generaal Interne Controle Europese Commissie

Gespreksleider: Sheila Sitalsing, redacteur Economie van de Volkskrant en oud-correspondent Elsevier

De discussiebijeenkomst in het Provinciehuis Flevoland, een initiatief van de in Lelystad geboren en getogen en nu in Almere woonachtige PvdA Europarlementariër Michiel van Hulten, begint om 13.00 uur (zaal open om 12.30 uur) en eindigt om 17.00 uur.

Iedere belangstellende is welkom, maar wordt wel verzocht zich even aan te melden bij: Ulla de Wreede, via (udwreede@pvda.nl) of telefoonnummer 020 - 551 2204.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie