Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Rotary Club Houten overhandigt cheque aan SDGH

Datum nieuwsfeit: 07-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotary Club Houten overhandigt cheque aan SDGH

vrijdag 7 februari 2003 - Door: Ed Plekkenpol

De Stichting Digitale Gemeente Houten (SDGH) heeft een cheque van 6.750,- ontvangen van de Rotary Club Houten. Dit bedrag is de helft van de opbrengst van het 10e fundraisingdiner dat vorig jaar werd gehouden.

Jaarlijks organiseert de Rotary Club Houten een diner, waarvan de opbrengst is bestemd voor het goede doel. Op 9 november jl. werd dit voor de tiende maal gedaan. Het diner had tot doel geld in te zamelen voor SDGH en de Stichting Stimulans, die zich ten doel stelt om kansarme inwoners van Houten zich maatschappelijk te ontplooien. De keuze voor SDGH werd als volgt gemotiveerd: "Wij steunen de Digitale Gemeente om haar verdere ontwikkeling te verwezenlijken met de aankoop van de noodzakelijke nieuwe hardware. Het verenigingsleven in Houten gebruikt steeds meer deze site ter informatie van hun leden en om activiteiten kenbaar te maken."

In een reactie sprak Guido Bayens, voorzitter van SDGH over de maatschappelijke functie die de stichting inneemt met haar website www.houten.com. Inmiddels maken zon 140 Houtense verenigingen gebruik van de webruimte en bezoeken maandelijks 40.000 bezoekers de website. Het geldbedrag dat nu is ontvangen zorgt ervoor dat de hard- en software om de website in stand te houden voor de komende drie jaar is gegarandeerd.
Uit dank zal SDGH voor de Rotary Club Houten gratis webruimte en technische ondersteuning verzorgen.

Op de foto namens de Rotary Club Houten voorzitter Eugene van Zijl (l) en Klaas Teeuwen (m) en rechts Guido Bayens, voorzitter van SDGH, tijdens de overhandiging van de cheque.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie