Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bijeenkomst projectgroep Geldrop Ouderenproof

Datum nieuwsfeit: 08-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten

Publicatie Geldrop Actueel, 5 februari 2003
(publicatie op website 8-2-2003)

Bijeenkomst op 7 februari in Hofdael
VINDT U DE GEMEENTE GELDROP OUDERENPROOF?

Wilt u zo lang mogelijk in uw eigen woning blijven wonen? Wat zou er verbeterd kunnen worden aan de veiligheid op straat? Kunt u vanuit uw wijk makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer? Biedt Geldrop u voldoende ontspanningsmogelijkheden? Met andere woorden: vindt u de gemeente Geldrop ouderenvriendelijk of 'ouderenproof' genoeg? Als u 55 jaar of ouder bent, kunt u hierover uw mening geven tijdens een bijeenkomst op 7 februari in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael. U bent van 15.00-16.30 uur van harte welkom.

De Projectgroep 'Geldrop Ouderenproof' nodigt u uit om met voorstellen te komen hoe Geldrop ouderenproof gemaakt kan worden. Tijdens de bijeenkomst zullen drie oudere Geldroppenaren hun ervaringen vertellen op belangrijke gebieden, zoals wonen, zorg en welzijn. Uiteraard kunt u hierop reageren en met eigen ideeën ter verbetering komen. Tijdens de bijeenkomst zullen drie discussie- en werkgroepen worden samengesteld. U kunt zich inschrijven om hieraan deel te nemen. Het is de bedoeling dat deze groepen straks met een concreet actieplan komen om Geldrop ouderenproof te maken en te houden.

PROJECTGROEP GELDROP OUDERENPROOF
De projectgroep Geldrop Ouderenproof is een onderdeel van het provinciale project 'Vitaal Grijs'. Vitaal Grijs zet onder meer acties op die ouderen stimuleren om hun toekomst in eigen hand te nemen. CDA-gedeputeerde Roel Augusteijn zal op de bijeenkomst in Sociaal Cultureel Hofdael te gast zijn om te vertellen waarom de provincie Noord-Brabant dit belangrijk vindt.
In de Projectgroep zitten de volgende personen: wethouder de heer L. Sommer en M. van Leuken (gemeente Geldrop), mevrouw G. Thissen-Steenkamer (ANBO), de heer T. Seijkens,(KBO), de heer W. Crone (PVGE), de heer G. Beks (BWI), mevrouw H. Sannen en de heer C. Roelands, voorzitter en secretaris van de Projectgroep Geldrop Ouderenproof en de heer J. Blom, ouderenambassadeur van de provincie Noord-Brabant.

BIJEENKOMST
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u zich dan schriftelijk aan bij de gemeente Geldrop, de heer M. van Leuken, afdeling Welzijn, Onderwijs & Sport, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. U krijgt dan het programma van de middag toesgestuurd.
Wilt u eerst meer informatie hebben? Belt u dan naar de heer Van Leuken van de gemeente Geldrop, telefoon 2893883. U kunt ook bellen naar de secretaris van de Projectgroep Geldrop Oouderenproof, de heer C. Roelands, 2862167.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie