Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 08-02-2003

Datum nieuwsfeit: 08-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-02-2003 Persberichten district Lekstroom, 12.00 uur

Overval met bedwelming

NIEUWEGEIN Een 33-jarige verkoopster van een winkel aan de Boogstede is vrijdagavond omstreeks 20.30 uur overvallen. De vrouw was de dagopbrengst aan het tellen toen zij geklop op de deur hoorde. Omdat zij vermoedde dat het haar collega was deed ze de deur open en kreeg meteen iets in haar gezicht gespoten. De vrouw raakte verblind en viel op de grond. Verder heeft de vrouw niets meer gezien. Wel hoorde ze nog iets zeggen, dus vermoedelijk is er meer dan een dader geweest. Bij de overval is een geldbedrag weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Winkeldief aangehouden

NIEUWEGEIN - Een 26-jarige vrouw uit Nieuwegein is vrijdagmiddag aangehouden toen zij zonder te betalen met een aantal goederen onderin de kinderwagen een supermarkt aan de Passage wilde uitlopen. Buiten de supermarkt kon de vrouw worden aangehouden. Met een proces verbaal op zak heeft zij na verhoor het politiebureau kunnen verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie