Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten stad Utrecht 08-02-2003

Datum nieuwsfeit: 08-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-02-2003 Persberichten stad Utrecht, 13.00 uur

Hennepkwekerij opgerold

UTRECHT Vrijdagochtend heeft de politie een hennepkwekerij in een woning aan het Elandplein opgerold. In totaal werden 220 planten weggehaald en ontving de bewoner een forse naheffing van de REMU. Op basis van binnengekomen informatie is de politie vrijdagochtend omstreeks 10.45 uur polshoogte gaan nemen bij de woning. De 33-jarige bewoner deed open en de kwekerij bleek zich in de schuur te bevinden. Diefstal van stroom werd geconstateerd. Alle goederen werden inbeslaggenomen en de eigenaar ontving een proces-verbaal.

Flessentrekker aangehouden

UTRECHT- Vrijdagavond is een man in een horecagelegenheid aan de Adelaarstraat aangehouden aangezien hij zijn rekening weigerde te betalen. Omstreeks 20.00 uur kreeg de politie de melding binnen dat een dronken man weigerde te betalen. Het ging om een bedrag van 6,50. De politie heeft de man meegenomen naar het bureau. Hij bleek overigens wel geld bij zich te hebben.

Overvalpoging in woning

UTRECHT Vrijdagavond hebben twee mannen geprobeerd een woning aan de Van Swindenstraat te overvallen. Door een alerte reactie van de bewoner is het de daders niet gelukt de woning te betreden. De politie is op zoek gaan getuigen. Omstreeks 21.45 uur werd bij een woning aan de Van Swindenstraat aangebeld door een onbekende man. Deze gaf de 58-jarige bewoner een trap waarna een tweede man tevoorschijn kwam die een bivakmuts droeg. Het lukte de bewoner echter de deur dicht te krijgen zodat de mannen niet naar binnen konden komen. Beide mannen waren donker gekleed. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Paardenveld via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Onder invloed schade gereden

UTRECHT- In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een man aangehouden op de Spaaklaan in verband met rijden onder invloed. Door zijn rijgedrag had de man ook nog zijn auto beschadigd. Omstreeks 00.30 uur hield de politie de 45-jarige man uit Utrecht staande op de Spaaklaan. Bij het staande houden raakte de man een andere auto licht waardoor krassen op zijn auto ontstonden. Uit de ademanalyse op het bureau bleek hij 550 ugl in zijn lichaam te hebben zitten. Hij kreeg een rijdverbod van 6 uur, de rechter zal de hoogte van zijn boete bepalen.

Man onder invloed aangehouden

UTRECHT In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een man op het Domplein aangehouden in verband met rijden onder invloed. Tijdens de surveillance zagen agenten de 27-jarige man uit Utrecht vanuit de Domstraat het Domplein inreed, daarbij de geslotenverklaring negerend. De bestuurde werd staande gehouden en de agenten roken alcohol. Op het bureau bleek de man 550 ugl in zijn lichaam te hebben zitten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie