Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 08-02-2003

Datum nieuwsfeit: 08-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 8-02-2003 Persberichten District De Leijgraaf

ROODLICHTCONTROLE, Uden

Vrijdagmiddag zijn bij een roodlichtcontrole op de kruising Nistelrodeseweg / Rondweg in Uden achttien automobilisten bekeurd voor het negeren van het rode verkeerslicht. De controle werd verricht op verkeer dat vanuit de richting Nistelrode kwam.

UDENAAR AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Uden

Van vrijdag op zaterdag is op de Markt in Uden een 20-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor belediging van een politieman. De jongen maakte deel uit van twee groepen die met elkaar op de vuist wilden. Twee agenten belast met horecatoezicht bemiddelden tussen de twee groepen. De Udenaar was het daar kennelijk niet mee eens en schold één van de agenten uit voor `arrogante klootzak`. Hij is aangehouden en voor verhoor op het bureau ingesloten.

RIJBEWIJS UDENAAR INGEVORDERD, Uden

Van vrijdag op zaterdag is een 21-jarige automobilist uit Uden op de Kapelstraat in zijn woonplaats betrapt toen hij met een borrel op achter het stuur zat. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE TIJDENS SURVEILLANCE, Odiliapeel

Vrijdagmiddag zijn tijdens surveillances op de Middenpeelweg in Odiliapeel twaalf snelheidsovertreders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 120 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie