Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 09-02-2003

Datum nieuwsfeit: 09-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-02-2003 Persberichten district Binnensticht, 12.30 uur

Baldadigheid bekeurd

ZEIST Op de Driebergseweg zijn zaterdagavond omstreeks 18.00 uur twee 15-jarige jongens uit Bilthoven en Zeist aangehouden wegens baldadig gedrag.

De politie kreeg een melding dat er drie jongens een bushokje aan het vernielen waren. Ter plaatse bleek het bushokje vol met moddersporen te zitten. Twee jongens hebben op het politiebureau bekend tegen het bushokje te hebben geschopt en kregen een bekeuring wegens baldadigheid. De derde jongen bleek niets te hebben gedaan.

Autodieven ontkomen

BILTHOVEN Een automobilist uit De Bilt was zaterdagnacht omstreeks 03.30 uur getuige van een bizar ongeval op de rotonde bij de Hertenlaan en Branderburgerweg. Even na dat tijdstip kreeg de politie diverse meldingen binnen dat er een auto op zijn kant op de rotonde lag. De drie inzittenden waren er volgens de melders vandoor gegaan.

De getuige had gezien hoe de bestuurder van de auto bij de laatste bocht voor de rotonde de verkeersheuvel aan de kant van het tegemoetkomend verkeer met hoge snelheid was voorbijgereden. De getuige werd door de manoeuvre van de bestuurder gesneden en werd op een haar na geraakt toen de andere auto in een slip raakte en vervolgens dwars over het wegdek tegen het talud van de rotonde reed. Nadat het voertuig op de rechterzijkant tot stilstand was gekomen, gingen de drie onbekende inzittenden er als een speer vandoor richting de Zwanenlaan. Er was schade aan het talud van de rotonde. Nader onderzoek wees uit dat zowel het voertuig als de nummerplaten van diefstal afkomstig zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie