Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 09-02-2003

Datum nieuwsfeit: 09-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-02-2003 Persberichten district Eemland zuid, 12.45 uur

Getuigen tasjesroof gezocht

AMERSFOORT Vrijdagavond is een vrouw slachtoffer geworden van een tasjesroof op het Koning Karelpad. De politie is op zoek naar getuigen.

Vrijdagavond omstreeks 18.15 uur liep de 42-jarige vrouw uit Amersfoort over het Koning Karelpad in de richting van de Paladijnenweg. Op een gegeven moment probeerde een fietser van achterop komend haar tas van haar schouder te rukken. Doordat ze haar tas ook met de hand vasthield, lukt dit niet en reed de onbekende fietser weg. De fietser droeg een donkerblauw kort jack met capuchon. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Eemland zuid via telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).

Politie voorkomt inbraak

AMERSFOORT Zaterdagavond heeft de politie twee mannen aangehouden op de Arnhemseweg omdat zij poogden in een winkel in te breken.

Omstreeks 23.45 uur kreeg de politie de melding binnen dat twee mannen bij een winkel aan de Arnhemseweg bezig waren in te breken. Ter plaatse aangekomen konden beide verdachten, een 51-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 38-jarige man uit Amersfoort, worden aangehouden. Tijdens de fouillering op het politiebureau bleken beiden inbrekerswerktuig bij zich te hebben. Beide verdachten zijn op het bureau ingesloten.

Aanrijding onder invloed

AMERSFOORT In de nacht van zaterdag op zondag vond op de Hogeweg een aanrijding plaats waarbij een bestuurder onder invloed van alcohol betrokken was.

Omstreeks 01.20 uur vond de aanrijding op de Hogeweg plaats. Een 48-jarige bestuurder uit Leusden reed vanuit de richting van Hoevelaken over de Hogeweg en wilde de Barneveldseweg inslaan. Een tegemoetkomende bestuurder, een 52-jarige man uit Amersfoort en rijdend in de richting van Hoevelaken, kreeg daarbij geen voorrang. Door het ongeval ontstond schade aan de voertuigen maar geen van de betrokkenen liepen letsel op. De man uit Leusden bleek bij de voorlopige blaastest te hebben gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie