Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politieberichten Midden- en West Brabant 09-02-2003

Datum nieuwsfeit: 09-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten
Politieberichten district Breda

BREDA: vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari 2003

Verkeersongeval kost bejaarde vrouw het leven

Galder: Zondagmiddag is bij een verkeersongeval kort na 13.30 uur een bejaarde vrouw uit Breda om het leven gekomen. Zij zat naast haar echtgenoot in de auto, die vanuit de richting Galderzicht over de Rijsbergsebaan reed. Bij de kruising met de Moerstraat/Nieuwe Ginnekensebaan zag de 73-jarige bestuurder een automobilist over het hoofd die van rechts over de Moerstraat naderde. Beide bestuurders waren niet in staat een aanrijding te voorkomen. De vrouw raakte bekneld en is korte tijd later overleden.

Uitgaansleven

Breda: Het horecatoezicht in het centrum van Breda verliep in de nacht van vrijdag op zaterdag zeer rustig. Er heerste een leuke sfeer en er viel geen wanklank. Er werden 8 bekeuringen uitgedeeld voor verkeerd parkeren.

Rijden onder invloed met een te hoge snelheid

Zevenbergschenhoek: in de vroege morgen van zaterdag 8 februari omstreeks 01.15 uur reed op de A16 ter hoogte van Zevenbergschenhoek een 38-jarige man uit Schiedam met een snelheid van 155 km/h langs wegwerkzaamheden, waar 90 km/h toegestaan was. Nadat hij een blaasproef had ondergaan, bleek dat hij bovendien teveel gedronken had. Hij blies 540 Ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg dagvaardingen mee voor het overtreden van de snelheid en het rijden onder invloed.

Bron: Manon Ostendorf

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie