Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 09-02-2003

Datum nieuwsfeit: 09-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 9-02-2003 Persberichten District Aa & Dommel

DRIE MANNEN AANGEHOUDEN VOOR POGING INBRAAK, Schijndel

Van zaterdag op zondag zijn op de Vlagheide in Schijndel twee Eindhovenaren (25- en 39 jaar oud) en een 32-jarige man uit Den Dungen aangehouden voor poging tot inbraak op een bedrijventerrein aan de Edisonweg in Schijndel. Een getuige hoorde lawaai en sloeg alarm. Een beveiligingsemployé volgde de verdachten op afstand en gaf de positie door aan de politie. De mannen konden daarop op de Vlagheide worden aangehouden. Op de Edisonweg bleek een hekwerk van een bedrijfsterrein te zijn vernield. Terplaatse werden inbrekerswerktuigen aangetroffen die de mannen hadden achtergelaten. De Dungenaar gaf in eerste instantie een valse naam op en bleek nog een boete van EUR429,= open te hebben staan. De drie mannen zijn voor verhoor ingesloten.

DERTIEN SNELHEIDSOVERTREDERS N65, Vught

Zaterdagavond zijn op de N65 in Vught dertien automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 124 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie