Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 09-02-2003

Datum nieuwsfeit: 09-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten
Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 9-02-2003 Persberichten District Land van Cuijk

POGING OVERVAL DROGISTERIJ, Cuijk

Zaterdagmorgen omstreeks 10.00 uur hebben twee gemaskerde mannen geprobeerd een drogisterij aan de Molenstraat in Cuijk te overvallen. De twee eisten van een medewerkster geld. Een tweede medewerkster van de winkel kwam op dat moment het winkelgedeelte binnen en wist één van de overvallers naarbuiten te duwen, de andere overvaller ging daarop vanzelf. Het tweetal is er te voet vandoor gegaan. Bij de overval zijn geen wapens gezien. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)

GESTOLEN AUTO AANGETROFFEN, Cuijk

Zaterdagavond is op een parkeerplaats aan de Lage Weidjes in Cuijk een gestolen auto was aangetroffen. De auto bleek van 27 op 28 januari 2003 te zijn ontvreemd op de Parallelweg in Cuijk.

BRAND IN KANTOORRUIMTE KLOOSTER, Boxmeer

Zaterdagavond is door nog onbekende oorzaak brand ontstaan in het kantoorgedeelte van een klooster aan de Veerstraat in Boxmeer. De brandweer was de brand snel meester. Uit voorzorg zijn bewoners tijdelijk verplaatst naar het achterste gedeelte van het klooster. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. Uit voorzorg waren in verband met de rookontwikkeling twee ambulances terplaatse.

ALCOHOLPERCENTAGE DRIEMAAL TE HOOG, Grave

Zaterdagavond is een 55-jarige man uit Nederasselt op de Hamstraat in Grave bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. De man bleek driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie