Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 10-02-2003

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 10-02-2003 3e persbericht van maandag 10 februari 2003

Berichten uit de regio:

Eindhoven: Pinpas gestolen tijdens afleidingsmanoeuvre Een 82-jarige man uit Eindhoven is maandagmiddag rond 13.15 uur door een onbekende man afgeleid terwijl hij geld aan het pinnen was. De onbekende tikte het slachtoffer plotseling op zijn schouder. Toen de man omkeek zag hij 5 Euro op de grond liggen. Hij dacht dat de onbekende hem daarop attent wilde maken en raapte het geld op. Toen de man weer verder wilde gaan met zijn pinhandelingen bleek zijn bankpasje verdwenen te zijn, evenals de onbekende man. Kort daarna bleek dat met het gestolen pasje een paar honderd Euro van de rekening van de man was gehaald.

Eindhoven: Snelheidscontroles
Op de Tilburgseweg is maandag tussen 14.00 en 16.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 940 gecontroleerde voertuigen reden 169 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid is 147 km/u. 70 km/u is maximaal toegestaan op de Tilburgseweg. Ook op de Genovevalaan zijn maandag tussen 11.10 en 12.30 uur 670 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 72 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u.

Helmond: Verdachte met harddrugs aangehouden
Op de Hemelrijksestraat is maandag rond 16.25 uur een 20-jarige Helmonder aangehouden. In de auto waarin de verdachte man zat werd een bolletje cocaïne aangetroffen. Een tweede verdachte die in de auto zat zag kans om te ontsnappen. De auto en de harddrugs zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte is de cel ingegaan.

Helmond: Autogordelcontrole
Op de Heistraat is maandag tussen 15.30 en 16.30 uur een autogordelcontrole gehouden. In totaal werden 17 personen bekeurd omdat ze geen gordel droegen.

Best: Insluiping
Een insluiper heeft in de nacht van zondag op maandag uit een woning aan de Gerrit van der Veenstraat twee portemonnees en een GSM gestolen. Hij kon binnen komen door een niet afgesloten tuindeur.

Nuenen: Autogordelcontrole
Op de Vincent van Goghstraat is maandagmiddag een autogordelcontrole gehouden. In de 50 gecontroleerde voertuigen zaten vijf personen die geen gordel droegen. Zij kregen een bekeuring.

Mierlo: Geld weggenomen
In een onbewaakt moment is maandag rond 19.00 uur vanuit een geldlade bij de receptie van een horecagelegenheid aan de Arkweg geld weg genomen. Dit gebeurde toen een onbekende vrouw de medewerker bij de receptie aansprak. Plotseling hoorde de medewerker de geldlade dichtvallen. Vermoedelijk heeft de vrouw de medewerker afgeleid terwijl een onbekende man, die had aangegeven dat hij bij de receptie op iemand stond te wachten, het geld wegnam. Toen de medewerker naar de geldla liep was van het duo al geen spoor meer te bekennen. Uit de la werden een paar honderd Euro weggenomen. De vrouw is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een tenger postuur. Zij heeft bruin haar dat ze opgestoken droeg. De vrouw had een lichtblauwe spijkerbroek en een lichtkleurig getailleerd jasje aan. De man is ongeveer 30 jaar en 1.70 meter lang. Ook hij heeft een tenger postuur. Hij heeft kort bruin haar en droeg een donkerrode trui en een mosgroen jack.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie