Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Maastricht richt zich op meer kwaliteit van wonen

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maastricht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maastricht

Maastricht richt zich op meer kwaliteit van wonen
---

Met de nota 'Wonen in Beweging' wil Maastricht aandacht geven aan een betere kwaliteit van wonen in de stad. Om aan de inwoners van Maastricht nu en in de toekomst keuzemogelijkheden te bieden, wordt gestreefd naar een variatie in woonmilieus. De nota biedt een stedelijke visie, waarin een combinatie wordt gemaakt tussen leefbaarheid in buurten en de ontwikkeling van de stad als geheel. Het stuk wordt binnenkort voorgelegd aan de burgers van de stad. Lees het interview met wethouder Hazeu dat in de Stadskrant van 15 januari werd gepubliceerd.

Informatiebijeenkomsten
Voordat de nota 'Wonen in Beweging' aan de gemeenteraad wordt voorgelegd, worden twee informatiebijeenkomsten gehouden.
* De eerste bijeenkomst is in Maastricht-Oost en vindt plaats op maandag 10 februari, aanvang 20.00 uur. Locatie: Hotel Van der Valk, Nijverheidsweg 35.

* De tweede bijeenkomst is in Maastricht-West en vindt plaats op dinsdag 11 februari, aanvang 20.00 uur. Locatie: City Centrum, Capucijnenstraat 43.

De verschillende buurtplatforms in Maastricht ontvangen een uitnodiging voor een van de informatiebijeenkomsten. Overige belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: (monique.costongs@maastricht.nl).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie