Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Start vervanging huisaansluitingen op riolering Haverstraat Utrecht

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Start vervanging huisaansluitingen op de riolering in de Haverstraat

In opdracht van de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Utrecht wordt op maandag 10 februari 2003 gestart met de vervanging van de huisaansluitingen. Het gaat om de huisnummers 13 t/m 29 aan beide zijden van de straat. De uitvoering duurt circa twee weken. Bewoners zijn hierover geïnformeerd via een Stadsplan.

In de Haverstraat ontstaan regelmatig gaten in het wegdek. Huisaansluitingen van slechte kwaliteit kunnen een oorzaak zijn van het ontstaan van de gaten. Met het vervangen van de aansluitingen hoopt de gemeente het probleem op te lossen. Tijdens de werkzaamheden wordt ook bekeken of er nog andere oorzaken te vinden voor het verdwijnen van het zand onder de bestrating.

Bereikbaarheid

Van maandag 10 februari t/m vrijdag 21 februari aanstaande is de Haverstraat van tussen 8.00 en 17.00 uur gesloten voor doorgaand verkeer. De verkeersafsluiting van de Springweg nabij het theater zal tijdens de werkzaamheden worden weggehaald. Het verkeer uit de richting van de Lange Smeestraat kan dan op de Springweg doorrijden en via het Visschersplein de binnenstad uitrijden. Het eenrichtingverkeer blijft gehandhaafd.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slechte weersomstandigheden (vorst) worden de werkzaamheden uitgesteld. De Haverstraat blijft bij het onderbreken van de werkzaamheden gewoon toegankelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie