Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Hugo van Gijnweg in één richting afgesloten Dordrecht

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dordrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Dordrecht


---

Hugo van Gijnweg in één richting afgesloten

Vincent Brinkhof
Vanaf maandag 10 februari 2003 is de Hugo van Gijnweg, in de richting Sterrenburg, vanwege wegwerkzaamheden afgesloten voor al het verkeer (uitgezonderd fietsers en bromfietsers). Maandag 10 maart wordt deze afsluiting weer opgeheven.

De Hugo van Gijnweg is het verlengde van de Krispijnseweg, tussen de Brouwersdijk en de Laan der Verenigde Naties. De verkeersomleiding loopt via de Julianaweg en Nassauweg naar de Laan der Verenigde Naties, maar er wordt geadviseerd een andere route te kiezen.

Openbaar Vervoer
Vanwege de omleiding rijden in deze periode de buslijnen 5 en 166 (richting Sterrenburg) via de Krispijnseweg, Brouwersdijk, Jacob Marisstraat, Neuhuysstraat, Van Ruysdaelstraat, Laan der Verenigde Naties, Hugo van Gijnweg.

De halte 452 op de Hugo van Gijnweg / Patersweg komt daarmee tot 10 maart te vervallen. Alternatieve haltes zijn: J.P. Heijeplein (454) en tegenover Campanula (764).

Geluidsoverlast
Zondag 9 februari begint Stadswerken met de voorbereidingen op de wegwerkzaamheden. Hierdoor kan tussen 07.00 en 16.00 uur geluidsoverlast ontstaan. Tijdens deze voorbereidende werkzaamheden is de Hugo van Gijnweg in beide richtingen voor al het verkeer toegankelijk.

zie ook het gemeentenieuws van week 6

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie