Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Commissaris van de Koningin Franssen brengt werkbezoek aan Den Haag

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

6-02-2003
Commissaris van de Koningin Franssen brengt werkbezoek aan Den Haag

De Commissaris van de Koningin, Jan Franssen, brengt maandag 10 februari een werkbezoek aan de gemeente Den Haag. Franssen laat zich dan onder andere door burgemeester Wim Deetman informeren over de ontwikkeling van de stad.

Het bezoek vindt grotendeels plaats buiten het gemeentehuis. Want dan kun je het best de ontwikkelingen en de belemmeringen beleven van een grote stad als Den Haag, zo is de mening van Franssen. Het programma begint met een rondleiding door Den Haag Nieuw Centrum en een bezoek aan de tramtunnel. Daarna volgt de Schilderswijk met onder meer een bezoek aan het Volksbuurtmuseum. Franssen praat daar met bewoners, politie en veldwerkers. Vervolgens is het Johan de Wittcollege aan de beurt. VMBO-leerlingen en docenten delen daar hun ervaringen met Franssen en gedeputeerde Marnix Norder. Tot slot vertrekt het gezelschap naar Scheveningen waar teruggekeken wordt en indrukken uitgewisseld worden met bestuurders, fractievoorzitters en de personen die een deel van het programma verzorgd hebben. Voor de pers is het mogelijk het bezoek gedeeltelijk mee te maken. Het programma start om 10.15 uur met de rondleiding en eindigt om ongeveer 16.00 uur in Restaurant Harbour View in Scheveningen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie