Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

PLAYcollective: 'Het Gaat Zo Slecht Nog Niet'

Datum nieuwsfeit: 10-02-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PLAYCOLLECTIVE

Het gaat zo slecht nog niet!

Economische tegenwind en politieke onrust gingen het afgelopen jaar hand in hand. Mede daardoor is 2002 in zakelijk opzicht voor een aantal ondernemers een jaar geweest met tegenvallende resultaten. Maar nu is het 2003. Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Om deze woorden kracht bij te zetten heeft PLAYcollective het concept 'Het Gaat Zo Slecht Nog Niet!' ontwikkeld en ondergebracht in een gelijknamige stichting. Met als doel ondernemend Nederland een goed begin van de dag te bezorgen. Door elkaar te inspireren en motiveren!

Om dit initiatief tot een groot succes te maken hebben we de hulp van onze collega-ondernemers nodig. Hoe kunnen zij meedoen? Door donateur te worden van de stichting.
Dit doen ze door zich aan te melden op de internetsite www.hetgaatzoslechtnogniet.nl. Maar vooral door de rest van ondernemend Nederland op de hoogte te brengen van hun goede nieuws: leuke en verrassende initiatieven, innovatieve oplossingen, briljante ideeën, goede resultaten en nieuwe opdrachten.

Meer informatie:

Stichting Het gaat zo slecht nog niet!
Account manager Okke Wiarda
Maerten van Heemskerckstraat 25J
Postbus 2048 , 2002 CA Haarlem
T 023 525 26 40
F 023 544 39 38
Email: (okke@hetgaatzoslechtnogniet.nl)

10 feb 03 11:28

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie